Foto: 100 Thieves YouTube.

100 Thieves direktør afslører vild LCS-scene i gaming-hus

Når League of Legends-holdet 100 Thieves snart skal spille i den amerikanske liga, LCS, til Summer Splittet kommer de muligvis til at være i bedre form end så mange andre hold.

100 Thieves CEO, Matthew “Nadeshot” Haag, kunne nemlig onsdag præsentere holdets nyeste våben i kampen om at blive Amerikas bedste LoL-hold.

Holdet har fået bygget deres egen scene i deres gaming-hus i Los Angeles, der skal imitere scenen til LCS-turneringerne, så spillerne kæmper under de samme forhold, som når de spiller professionelt.

“Vi har bygget en løftet scene. Vi har stadionlys, så når spillerne sidder derhjemme og øver hver dag, og de prøver på at forbedre sig, så meget de kan, så er det samme oplevelse, som når de spiller i LCS-studiet,” siger Nadeshot i videoen.

Scenen inkluderer både LED-lys samt skilte med de forskellige roller, så spillerne sidder det rigtige sted.

“Jeg tror, at den her scene er noget, som en masse hold ville ønske, de havde. Fordi det her er et setup, du har altid har ville have som træner for at få dine spillere så tæt på det virkelige miljø som muligt,” siger 100 Thieves cheftræner, Neil “pr0lly” Hammad, i videoen.

100 Thieves lagde ud med at tage førstepladsen i den regulære sæson i Spring Splittet 2018 LCS, men måtte se sig slået 0-3 i finalen af Team Liquid.

Siden har holdet haft flere problemer og tog sæsonen efter kun en tredjeplads. 100 Thieves var også med til Worlds i 2018, men fik sig kun to sejre i gruppespillet, inden de røg ud.

I 2019 Spring Splittet fik de en tiendeplads.


Skriv et svar