En 15-årig fra Nordjylland har anmeldt to tilfælde af Steam-hacking til politiet. Foto: Shutterstock

15-årig fik hacket skins for 9000 kroner: Søgte hjælp – og blev hacket igen

En 15-årig dreng fra Aalborg Kommune har to gange fået hacket sin konto hos Steam. I alt mistede han skins for 8700 kroner.

I onsdagens døgnrapport fortæller Nordjyllands Politi, at betjentene har modtaget en anmeldelse om to hackerangreb. En lokal dreng på 15, der spiller Counter-Strike har oplyst politikredsen, at hans konto blev hacket i slutningen af august. 

Her blev den 15-årige kontaktet på Facebook af en person, som var interesseret i at købe nogle skins i Counter-Strike. Den ukendte person bad drengen om at kontakte ham på Messenger, hvilket han gjorde. Herefter blev den 15-åriges konto hacket og hans skins, der har en samlet værdi af i alt 8.700 kroner, forsvandt. 

Nogle dage senere blev den 15-årige kontaktet af en ednu en ukendt person. Denne påstod at være administrator hos netop Steam, der ville hjælpe ham efter, at han sidst blev hacket. Det viste sig dog at være endnu en lyssky profil, og den 15-årige blev igen hacket. I dette tilfælde har anmelder dog ikke meldt nogen tab endnu.

Skriv et svar