Foto: Optic

20 spillere undersøges: ESL India går til bunds i cheater-skandale

Den 19. oktober blev OpTics indiske division diskvalificeret fra eXTREMESLANDS i Shanghai efter spilleren Nikhil ‘forsaken’ Kumawat blev taget på fersk gerning med cheat-software installeret på computeren. Det samme software er fundet på en harddisk fra ESL Premiership Fall Finale i september, hvilket har startet en efterforskning af alle spillerne der deltog.

Skrevet af Johannes Kjems

Nikhil ‘forsaken’ Kumawat har muligvis ikke været alene om at snyde sig til succes i Indiens professionelle CS:GO-scene.

Det samme software som den 23-årige spiller blevet afsløret med, er nemlig blevet fundet på en harddisk som blev brugt under ESL Premiership Fall Finale i september, hvilket har påbegyndt en efterforskning udført af ESL India – det fremgår af et Facebook-opslag:

Udover OpTic Indias ex-hold undersøges Slaughter Rage Army, Brutality og 2ez for snyd.

“forsaken” er den eneste spiller, der er blevet bekræftet i at snyde. Han er sammen med sine holdkammerater blev smidt ud af OpTic India. Nu overvejer modselskabet OpTic Gaming at lukke helt ned for det indiske eventyr, der altså kun har kørt siden juni i år.

Skriv et svar