Foto: dpLan

22 år i træk: Fra nørder til eSport og hygge

Sponsoreret indhold betalt af dpLan

eSport er blevet en stor genre, både i Danmark men i særdeleshed på verdensplan. Lokalt bliver der hvert år afholdt mange lans og dpLan er et af dem. Her er det dog hyggen der er vigtigst.

dpLan startede i Dianalund for 22 år siden, i et af den lokale skoles klasselokaler. Her fik de lokale nørder lov til at mødes et par weekender i løbet af året. Der var i begyndelsen ingen internet, og alle spil blev spillet gennem det lokale netværk. I begyndelsen drejede det sig primært om det sociale gennem den fælles interesse. Dengang blev det stemplet som asocialt af alle andre, men det har heldigvis ændret sig over årene, og i dag er det sociale stadig en stor del af dpLan.

På toogtyvende år er dpLan gået fra 10 deltagere til 240 deltagere, og mange af dem der var med til at starte lanet, er stadig med i dag. Kom med til dpLan hvis du kan lide at game, have det sjovt og møde en masse andre gamere.

2018 er ingen undtagelse.

Holberghallen i Dianalund vil igen i påsken 2018, danne rammerne for dplan, og der vil igen i år være konkurrencer i forskellige spil og paratviden omkring computere. I 2018 er den samlede præmiepulje på 20.000 kr.

Til dem der vælger, at tilmelde sig inden 1/3-2018, er der mulighed for at bestille mad, til alle måltider – for alle andre er morgenmad med i billetprisen. Tilmelding sker på www.dplan.dk – her finder I også flere informationer om dplan.

Skriv et svar