Thomas forsøger at gøre esport til sin levevej med sin nye virksomhed. Foto: Privatfoto

Anbefaling: Tre mindre kendte pletskud i battle royale-genren

Trænger du til en pause fra Fornite og PUBG? Prøv disse tre Battle Royale spil.

af Peter Skjøtt Poulsen

Totally Accurate Battlegrounds

Hvad der i 2018 startede som en aprilsnar, viste sig samtidig at være en af de mest opfindsomme Battle Royale spil det år.

Udvikleren Landfall kunne prale af intet mindre end tre millioner downloads på kun fire dage. Et arsenal af melee og ranged våben samt et hav af add ons til disse, gør hver runde i Totally Accurate Battlegrounds (eller bare TABG) til en uforudsigelig omgang vanvidsunderholdning. Dette underbygges især med karakterernes “Rag Doll”-programering  som får alle våbnenes rekyl til at skubbe din kludedukke af en karakter i modsatte retning af dine skud.

Prøv selv at skyde med et maskingevær og se så, hvor let det er at have kontrol over din karakter. TABG-producenten Landfall omfavner deres gøgleriske spil med en knap dedikeret til at vende dit våben sidelæns (som en gangsta), Samt en knap, der udelukkende får din karakter til at beatboxe. Trænger du til et nyt men sjovt og udfordrende Battle Royale spil, skulle du tage at prøve TABG.

Realm Royale

Tager du et hurtigt kig på brugeranmeldelserne af Realm Royale på Steam, står det klart, hvorfor det er så populært et spil. Ulig Fortnite har det ikke nogen byggeelementer. Trods det unikke og kreative perspektiv som byggeriet giver dig i Fortnite, synes mange at det simpelthen er for overpowered eller forvirrende at bruge. Dermed ikke sagt at Realm Royale er et banalt Free-to-play Battle Royale.

Spillet har sine egner forcer. Eksempelvis et klasse system eller mounts, som man kan hidkalde. Desuden har de fede mid-game udfordringer til at afhjælpe den der lidt halvdøde midtvejsperiode, som mange Battle Royale runder lider under. Med mange unikke klasserelaterede forskelle og et sjovt mid-game initiativ er Realm Royale utvivlsomt et forsøg værd, hvis du trænger til at prøve kræfter med et andet Battle Royale spil

Dying Light: Bad Blood


Leder du efter en unik Battle Royale oplevelse, skulle du måske prøve Dying Light: Bad Blood. Nogen ville måske ligefrem kalde dette spil for Brutal Royale.

Det er i hvert fald det som udvikleren TechLand selv kalder deres nye Royale spil. Med en kombination af PvP og PvE er dette kaotiske Battle Royale spil særligt specielt, på det punkt at det vrimler med Dying Light spillets omdrejningspunkt; zombier. Spillet er på nuværende tidspunkt i Steam Early Access, men har allerede vist sig at være et sjovt og fuldstændig kuleskørt spil, så hvis du er frisk på at være med helt fra starten, er Dying Light: Bad Blood absolut et kig værd.

MMM – Mandesager, underholdning og fede oplevelser.


Skriv et svar