Disse konfiskerede knive er blandt de ulovlige. Foto: Sydjyllands Politi

80-årig straffes for at købe ægte CS:GO-kniv til sit barnebarn

En 80-årig bedstefar har netop fået frataget sit jagttegn og jagtgevær samt modtaget en bøde på 3000 kroner for at købe en ægte CS:GO-kniv i julegave til sit barnebarn. Det har ligeledes givet ham en plet på straffeattesten.

Skrevet af Alexander Wilson

80-årig Hans Jørgen Kruse har ifølge Ekstrabladet fået frataget både sit jagttegn og jagtgevær samt fået en plet på straffeattesten for at købe en af de eftertragtede CS:GO-knive i julegave til sit barnebarn. Ligeledes har det kostet ham en bøde på 3000 kroner.

Og ikke nok med det. Nu har jeg også fået inddraget mit jagttegn og min våbentilladelse på grund af sagen. Så jeg har måttet sælge alle mine våben på auktion. Alt i alt har denne sag kostet mig over 15.000 kroner“, fortæller Hans Jørgen Kruse til TV SYD.

Der er tale om en af disse ægte Karambit-knive, som mange CS:GO-fans er vilde med. Selvom knivene bliver købt som souvenirs, bliver der slået hårdt ned på disse sager af politiet, som uge for uge konfiskerer flere af denne slags knive.

Knivene er stadig farlige og kan bruges som våben. De bliver ikke mindre farlige eller lovlige af at være købt i udlandet som souvenirs“, siger politikommissær Torben Kloster til TV SYD.

Blot de fire første måneder i år blev der konfiskeret 52 CS:GO-knive af politiet, som anbefaler at lade være med at købe disse souvenir-knive, da det giver en bøde og en grim plet på straffeattesten.

 

Skriv et svar