Den danske Hoej, der før spillede med Ostkaka og Xixo, har fundet et hold på egen hånd.

Afsløring: Tidligere Na’Vi-spillere leder efter hold sammen

Frederik “Hoej” Nielsen har tidligere spillet for Na’Vi sammen med nogle af verdens bedste spillere, men i september stoppede festen.

Skrevet af Emil Filtenborg

Selv om Na’Vis Hearthstone-spillere havde stor succes i de store turneringer, valgte Na’Vi i september at lukke sit Hearthstone-hold. Det sendte blandt andet den tidligere verdensmester Ostkaka ud i kulden sammen med danske Frederik “Hoej” Nielsen.  

Men står det til dem, så varer det ikke længe, før de alle sammen kommer til at repræsentere et hold igen.

De kigger derfor efter organisationer, der vil skrive under med dem og deres to tidligere holdkammerater Xixo og Surrender, fortæller Frederik “Hoej” Nielsen til Esportsmagasinet.

“Lige nu spiller jeg jo ikke for noget hold, men jeg prøver at finde nogen sammen med det gamle Na’Vi-hold. Vi har også kontakt til flere organisationer, men nu må vi se, om det kan lade sig gøre at få et sted for fire mand sammen. Ellers må vi se, hvad der sker,” siger Frederik “Hoej” Nielsen.

Han vil dog ikke ud med, hvem de er i kontakt med på nuværende tidspunkt.

“Jeg kan ikke sige, hvem vi taler med lige nu, men vi forsøger at finde et sted til alle fire,” siger Frederik “Hoej” Nielsen.

Holdets tidligere successer involverer blandt andet Ostkakas verdensmesterskab sidste år og Hoejs tredjeplads ved sidste års Dreamhack Winter.

Skriv et svar