Foto: AGF

AGF esport får kødfuld samarbejdspartner

Den århusianske restaurantkæde KöD engagerer sig nu i AGF Esport.
Siden den åbnede i Skolegade i hjertet af Aarhus i 2014, har flere og flere kødelskende århusianere opdaget Restaurant KöD, der har skabt opmærksomhed med et simpelt koncept om perfekt tilberedte bøffer. Siden hen er KöD også rykket til København med to restauranter.

Nu har restaurantkæden også kastet sit blik på Esport og er gået ind i AGF Esport.

– Vi er fra Aarhus, og det er her, vi hører til og startede. Derfor er det også naturligt for os at bakke op om gode initiativer i byen. AGF Esport er med sin vinkel på talentudviklingen og det lange sigte et rigtig spændende projekt. Samtidig er det naturligvis også interessant for os, at Esport er en sport, der oplever en stigende interesse og har et voksende publikum, siger Morten Pedersen, der direktør og partner i Diningsix, som står bag KöD og som også tæller andre resturantkoncepter.

Hos AGF Esport er man stolte af at kunne præsentere Köd som samarbejdspartner ved siden af hovedsponsoren Systematic.

– Siden lanceringen af AGF Esport har vi oplevet en positiv interesse fra flere forskellige interessenter. Vi er rigtig glade for aftalen med Restaurant KöD, og vi ser frem til at have dem med på rejsen, siger direktør i AGF Esport, Dan Holt Jessen.

Skriv et svar