Skuespiller og komiker Alfonso Ribeiro har netop sagsøgt Epic Games. Foto: via. Wikimedia Commons

Alfonso Ribeiro sagsøger Epic Games for at kopiere “Carlton Dance”

Hvis ikke du var klar over det, så er Fortnite-dansen “Fresh” kopieret direkte fra den amerikanske sitcom, The Fresh Prince Of Bel-Air, hvor Alfonso Ribeiro er med i. Det er nemlig ham, der lavede dansen i den førnævnte sitcom. Derfor har han nu sagsøgt Epic Games.

Skrevet af Alexander Wilson

Epic Games har før fået ballade for at have kopieret nogle af de populære Fortnite-danse, da de blandt andet kopierede rapperen BlocBoy JBs “Shoot”-dans. Ligeledes blev de også sagsøgt for at indføre rapperen 2 Millys dans, “Milly Rock”.

Ifølge TMZ er det dog denne gang den amerikanske komiker og skuespiller, Alfonso Ribeiro, der har sagsøgt Epic Games. Epic Games har nemlig kopieret hans velkendte dans fra den amerikanske sitcom, The Fresh Prince Of Bel-Air, som blev sendt tilbage i 90’erne. Herunder kan du se Alfonso Ribeiros originale “Carlton Dance”.

Herunder kan du se Fortnite-dansen, “Fresh”, som grangiveligt ligner ovenstående dans fra Alfonso Ribeiro.

Epic Games har tjent rekord profit på deres indhold, som man kan downloade i Fortnite, og det inkluderer dansen “Fresh”. Epic Games har endnu ikke kompenseret eller spurgt om tilladelse fra Mr. Ribeiro til at bruge hans ikoniske, intellektuelle ejendomret.“, fortæller advokat David Hecht til TMZ.

 

Skriv et svar