Man får sandsynligvis ikke Semmler at se ved CS:GO-turneringer fremover. Foto: Adela Sznajder, DreamHack via Flickr

Anders og Semmler splitter op som kommentator-duo

Danske Anders Blume og Auguste “Semmler” Massonnant har ved de seneste turneringer ikke været at finde sammen, hvor Anders i stedet har castet med andre kommantorer. Nu kan Semmler afsløre overfor The Score Esports, at de er på en pause med hensyn til at caste.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

De var med helt fra start til at udvikle CS:GO, og har længe været kendt som den eneste rigtige caster-duo til at kommentere Major-finaler, men sådan vil det ikke være fremover.

Semmler kan nu afsløre overfor The Score Esports, at de har sat stoppet deres samarbejde på ubestemt tid:

“Jeg har ikke snakket om det, og det har ingen andre egentlig heller ikke, det har blot lægget i kortene. Og folk har sat spørgsmålstegn ved omkring, hvad der sker… men Anders og jeg er på en pause som kommentator-duo.”, fortæller Semmler til The Score Esports.

Dermed vil man ikke få den kendte caster-duo at se inden for nær fremtid, da det ligner, at de er på vej til at splitte op.

Anders vil fortsætte i caster-verden, hvor han fremover vil caste med “moses”, mens Semmler ligeledes afslørede overfor The Score Esports, at han fremover vil arbejde med lidt andre ting, da casting er blevet for ensidigt.

Skriv et svar