Vi har testet det ultimative gamersæt fra Steelseries.

Anmeldelse af det ultimative gamersæt fra Steelseries

Vi har fået et af de lækreste gamersæts, som jeg kan forestille mig, i hænderne. Det danskstartede gamerbrand Steelseries står bag alle produkterne, og det er gennemsyret kvalitet. Specielt headsettet Arctis Pro + GameDAC var en kæmpe oplevelse at prøve af foran skærmen.

De fire produkter, som vi har testet, er:

Arctis Pro + GameDAC – 280 euro

Rival 600 – 90 euro

Apex M750 TKL – 140 euro

QcK+ PUBG edition – 25 euro.

Du kan finde alle produkterne her: www.steelseries.com

Arctis Pro + GameDAC

Bare for at slå det fast fra start, så har vi med et verdensklasse headset at gøre, når vi har Arctis Pro + GameDAC mellem hænderne. Den fornemmelse får man allerede, når man pakker headsettet op sammen med alt det udstyr, der følger med.

Et headset kan have fantastisk lyd, men hvis det ikke er komfortabelt at have på, også i lang tid, kan det være lige meget. Heldigvis er Steelseries Arctis Pro + GameDAC meget komfortabelt at have på og indbyder til mange timer foran computeren. I toppen af headsettet er der en slags ”soft tape”, som giver en behagelig fornemmelse, når man har det på, ligesom det sidder godt omkring ørene.

Hvis vi skal starte med selve lyden, er det blandt de absolut bedste headsets, som jeg har prøvet at spille med. Jeg spillede nogle timers CS:GO, og min lydfornemmelse for modstanderne og medspillere var fantastisk. Det faktum, at det er Arctis Pro + GameDAC, som Team North’s CS:GO-hold spiller med, understøtter selvfølgelig, at det er konstrueret til den absolutte verdensklasse inden for esport.

Samtidig er det en rigtig god mikrofon, som Arctis Pro er udstyret med. Det virker til, at der er en god noise cancelling på den (ingen af mine team mates hørte min kæreste, der snakkede i baggrunden), hvilket er med til at gøre hele den sociale del på en discord-server rarere for alle.

En af de helt geniale ting ved dette headset, er den medfølgende GameDAC.

Det lille device, som du sætter dit Arctis Pro til, er et fantastisk lille stykke mekanik. GameDAC’en styrer nemlig, hvordan dit sound mix er, og du kan hurtigt og nemt ændre det, så det passer til det spil, du er i gang med. Det vil sige, at du f.eks. kan skrue op for dine venners stemmer og ned for in game sound, hvis du vil, og omvendt selvfølgelig.

Samtidig er det også her, du lave equalizer og stream mix.

Det betyder selvfølgelig også, at du har en del ledningerne liggende, og hvis du ikke er til den slags, kan man spendere nogle flere hundrede kroner og købe den trådløse udgave, men for de hardcore gamere, som går op i højeste kvalitet og godt kan organisere nogle ledninger, vil jeg anbefale Arctis Pro + GameDAC.

Rival 600 mus:

Rival 600 er afgjort en kvalitetsmus, som opfylder langt de fleste krav, som esportsudøvere måtte have. Den ligger godt i hånden, du kan med medfølgende vægtklodser styre, hvor tung/let den skal være, og så er selvfølgelig mekanikken og den optiske sensor rigtig god.

Hvis du spiller meget Fortnite eller MOBA-spil, hvor du gerne vil benytte dig af de tre knapper på siden af musen, er Rival 600 måske ikke det oplagte valg.

Det var i hvert fald min erfaring, da jeg spillede Fortnite og ville binde de knapper til at bygge med.

Her blev jeg nødsaget til at rykke en smule på min hånd, hver gang jeg ville bygge, hvilket selvsagt ikke er en fordel, når det skal gå meget hurtigt i kampsituationer. Men til CS:GO eller andre first person shooters er Rival 600 et bæst.

Apex M750 TKL:

Det ”lille” lækre gamer keyboard, hvor numpad er fjernet, så du kun har det nødvendige til gaming.

Apex M750 TKL er et udsøgt mekanisk gamer keyboard, selvfølgelig med liret farvet LED-belysning, som det skal være. Følingen med tasterne er rigtig god, og hvis man til tider er træt af at have numpad, der fylder, er APEX M750 TKL et godt bud på dit næste keyboard.

Samtidig er der med belysning på 1-, 2- og 3-tasterne instant notifikationer fra Discord, når der popper en chatbesked op.

QcK+ PUBG edition:

Den klassiske musemåtte fra Steelseries. Gennemsyret af kvalitet, hvorfor der også er solgt millionvis af denne musemåtte verden over. Størrelsen er god, hvis du er glad for en lav sens, og hvis du samtidig er glad for PUBG, er det jo bare helt perfekt.

QcK+ fås naturligvis også i den klassiske sorte udgave.