Journey til Playstation 3 og 4 har gjort den ældste morfar svært begejstret.

Anmeldelse af Journey: “Det er mere en oplevelse end et spil”

Journey er ikke et traditionelt spil, men Poul er ret begejstret for den lille ørkenmand, som man styrer.

Anmeldt af Poul fra The Morfars – Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Lad det være sagt med det samme. Journey er ikke et spil, som man bare sådan lige kan sammenligne med noget andet.

“Ens opgave er at få denne her lille beduin-mand igennem en ørken, over nogle bjerge og igennem lidt snestorm. Det er basicly det. Der er ingen snak eller andet forstyrrende i det,” siger Poul.

Han fortæller at man bevæger sig frit rundt i kæmpestore ørkenlandskaber, hvor Playstation 4´eren virkelig får lov til at vise, hvad den kan.

“Du bruger stort set kun en enkelt knap og får ikke at vide hvad opgaven egentlig går ud på. Det er meget et stiløvelse fra udviklerne og faktisk mere end oplevelse end et spil,” siger han.

Og her slår det en smule klik for den kære morfar, eller også er spillet bare i en klasse for sig.

“Når man går i sandet eller i snestorme, så er det ret hårdt at spillet og figuren skal virkelig kæmpe sig frem. Men når man så skal til at svæve eller bare glide rundt, så er det en helt fantastisk følelse. Man får virkelig bare den følelse af at svæve, og det er jeg af en eller anden årsag bare enormt grebet af,” siger han.

Han understreger, at det ikke er et spil for alle, men alene pga. den smukke grafik, så bør man give Journey en chance.

Det tog omkring tre timer for Poul at gennemføre spillet, og det koster da heller ikke mere end omkring 100 kr. på Playstation Store.

Poul giver Journey fire en halv ud af seks stjerner – eller en tynd Hulk Hogan  på mustacheskalaen, som er den skala, The Morfars anmelder ud fra.

Hør The Morfars anmelde spillet herunder:

Esportsmagasinet har et samarbejde med The Morfars og denne anmeldelsen er skrevet på baggrund af The Morfars Podcast, som man kan høre i sin fulde længde på deres side – themorfars.dk.

Skriv et svar