Tag på Game Camp i din vinterferie og lær at lav dine egne computerspil eller bliv bedre til eSport. Foto: Game College.

Annonce: Skal du lære at udvikle dine egne spil i vinterferien?

Game College afholder en 3-dages camp i vinterferien, hvor du enten kan lære at udvikle dine egne computerspil eller udvikle dig som eSportsspiller. 

Skrevet af redaktionen – kontakt@esm.dk

Sponsoreret artikel af Game College.

Hvis du ikke skal på skiferie i vinterferien eller har tænkt dig at bruge hele ugen på at kælke og slås i sne, har Game College på Djursland måske det helt rigtige tilbud til dig.

Fra den 13. til den 15. februar kan du nemlig komme på deres camp, hvor der er rig mulighed for enten at blive bedre til eSport eller lære at udvikle dine egne computerspil.

På Game Campen er der nemlig tre forskellige linjer, du kan vælge:

  1. Game Art Campen, hvor du lærer at lave universer og karakterer i computerspil. Der er fokus på grafikken, men der vil også blive undervist i spildesign og basis programmering.
  2. Game IT Campen, hvor du lærer at beherske en game engine og laver et computerspil. Her er der fokus på programmering, men der er også lidt spildesign og basis grafik.
  3. Game Sport Campen har fokus på eSport. Det er tre dage, som er fyldt med masser af træning, konkurrencer og oplæg fra folk i eSportsbranchen, så du får en indsigt i, hvad der rør sig lige nu.

Artiklen fortsætter under reklamen…


Uanset hvad du vælger, er der alle aftener dømt afslapning og en masse aktiviteter, man kan deltage i.

Søren Hansen, der er innovationschef hos Viden Djurs, som afholder campen, fortæller, at Game Campen kommer til at minde meget om en bootcamp for professionelle eSportshold.

“Der vil være fokus på træningsdelen med masser af taktik, strategi, analyse, kommunikationsøvelser, og så skal der selvfølgelig dystes på kryds og tværs. Deltagerne møder ind, og så starter vi med at lære hinanden at kende gennem forskellige teambuildingøvelser. Derefter starter instruktørerne op med de respektive discipliner. Ind imellem vil der være indlagt sociale aktiviteter og selvfølgelig gode måltider, så der er saft og kraft til både hjerne og mussehånd,” siger Søren Hansen.

Game Campen afholdes, fordi man hos Viden Djurs driver Game Sport College, hvor man sammen med sin skolegang bliver bedre til enten eSport eller til at udvikle computerspil.

Derfor lægger Søren Hansen da heller ikke skjul på, at Game Campen er en forsmag på, hvordan livet på Game Sport College er.

“Vi forventer, at deltagerne kommer fra campen med et boost og mere lyst til at dyrke eSport. Og hvis de samtidig har fået lyst til at blive optaget på vores uddannelse til august eller i fremtiden vil det være fantastisk,” siger Søren Hansen.

Game Campen koster 995 kroner, men så skal du hverken tænke på overnatning, mad eller andet praktisk. Det er dog kun unge, som går i enten 7., 8., 9., eller 10. klasse, der kan deltage i Game Campen.

Du kan læse mere om Game Campen her.

Skriv et svar