Annoncering hos Esportsmagasinet

Interessen for esport er steget eksponentielt de seneste år, hvor hele scenen bliver mere og mere professionel for hver dag. Det er så småt gået op for det bredere publikum, at esportsudøvere ikke er teenagere, der sidder i en kælder og spiller computer hele dagen, mens de drikker cola og spiser chips.

Esportsudøvere og computerspillere er enormt engagerede mennesker, som oftest også er meget aktive fysisk ved siden af computerspillet.

Samtidig er esport og computerspil med til at stimulere hjernen og udvikle kognitive færdigheder. Blandt andet derfor fik selveste Flyvevåbnet øjnene op for segmentet og ville headhunte esportsudøvere: www.sport.tv2.dk/flyvevaabnet-esport 

  • Hos Esportsmagasinet har du mulighed for at nå ud til denne fascinerende målgruppe med dit budskab via vores mange muligheder for annoncering.
  • Esportsmagasinet er et af Danmarks førende esportsmedier, hvor mange tusinde af mennesker hver eneste måned følger vores dækning af esporten.
  • Hvad enten du er en skole med en esportslinje, en detailhandel eller noget tredje, kan vores læsere med garanti være interessant for dig og din virksomhed.

Kontakt os i dag for en samtale om, hvilke annonceringsmuligheder der kunne være de perfekte for dig og din virksomhed, på kasper@mgdk.dk eller + 45 30 283 291

Annoncemulighederne:

Bannerreklame:

Bannerreklamerne giver det visuelle blikfang til vores mange tusinde læsere, som mens de klikker sig rundt og læser nyheder også ser netop dit budskab.

Med en bannerreklame sikrer du, at du som virksomhed når ud med dit budskab til esportsmålgruppen, der enten kan klikke sig videre til din hjemmeside via reklamen, eller som næste gang de skal købe computer, fødevarer eller lignende husker dit navn.

Sponsoreret artikel:

Med en sponsoreret artikel, som bliver lagt på forsiden af Esportsmagasinet og delt på vores Facebook-side, når du ud med dit budskab til tusindevis af læsere. En sponsoreret artikel er perfekt til at et produkt eller et budskab, som kræver lidt mere information end en bannerreklame.

Vi tilbyder at skrive artiklen for dig, men du kan også selv levere tekst og billeder, så budskabet fremstår præcis, som du ønsker.

Magasiner til esportslan

Hos Esportsmagasinet er vi meget bevidste om at støtte de frivillige inden for esportsbranchen og de mange arrangementer, som de stabler på benene. Oftest uden økonomisk gevinst.

Derfor laver vi fysiske magasiner i A5-størrelse til flere af disse LAN’s rundt om i landet, hvor der er en masse spændende artikler, som folkene bag LAN’sene kan give til de mange deltagere. Magasinerne indeholder også annoncer, hvor man som annoncør når direkte ud til hundrevis af esportsentusiaster, der bruger weekenden sammen på at hygge og spille computer.

Hvis magasinerne giver overskud, giver vi en del heraf til folkene bag LAN’sene, så de kan give deltagerne en endnu bedre weekend.

Du kan se et eksempel på et magasin, vi har lavet, her: Magasin til 24timers LAN