Apex Legends buldrer videre: Slår Fortnite-rekord på Twitch

Det nyeste skud på Battle Royale-genren, Apex Legends, har allerede opnået enorm succes, og populariteten ser ikke ud til at stoppe lige foreløbig.

Producenten bag Apex Legends, Respawn Entertainment, har allerede holdt sin første esportsturnering, og mens den var i gang, lykkedes det at slå Fortnites rekord i flest timer, som seerne på Twitch i alt har brugt på at se på et spil i løbet af en enkelt dag.

Rekorden blev slået den dag, Apex Legends turnering, Apex Legends Challenge, begyndte, den 12. februar. Turneringen har været afholdt i samarbejde med Twitch Rivals, og deltagerne var en række af de største Battle Royal-streamere, der skulle prøve kræfter mod hinanden i den nye spiltitel.

Her kunne de flere hundredetusinde seere følge med i deres yndlingsstreamere såsom Ninja, shroud og Dr Disrespect, og i alt ramte Apex Legends 8.28 millioner timer under turneringen.

Det skriver theesportsobserver.com.

Den tidligere rekord på Twitch lød på 6,6 millioner timer den 20. juli, mens der var Summer Skirmish i Fortnite. Men det lykkedes altså Apex Legends at slå den rekord allerede ved sin allerførste esportsturnering.

Seerne var spredt rundt på forskellige streamere, og her var det den tidligere CS:GO-spiller Michael “shroud” Grzesiek, der tog føringen med i alt 1 million timer set på sin kanal, samt et peak i antallet af seere på 140.000, mens han spillede Apex Legends.