Astralis-drengene lige efter sejren ved ELEAGUE Majoren. Foto: Fra Youtube

Astralis dropper ESL Cologne

Startskuddet ved ESL Cologne nærmer sig, og danske Astralis står ikke på deltagerlisten.

Skrevet af Nicolai Eshof

Kortvarigt før den opkommende Krakow major, finder ESL Cologne sted, hvor Astralis ikke vil kunne ses på storskærmen. Dette kommer ifølge det danske hold grundet et “hårdt skema”, og et behov for maksimal forberedelsestid til den næste major, hvor danskerne har ambitioner om at forsvare den respektive titel.

A very tight schedule combined with our ambition to defend the Major title means this time around, unfortunately we will not be able to attend ESL One Cologne.

Tidligere på året har Astralis leveret formidable resultater, og fremstår officielt som verdens bedste hold.

Astralis talenter leverer, og med store talenter følger store forventninger. Danskerne har et konstant pres fra deres fans’ side, men tildels også et mentalt pres hos dem selv som går på at levere og bevare den annerkendte førsteplads på verdensranglisten. Dette resulterer i, at holdet må udelukke forskellige fristende tilbud, netop for at  forberede sig til større turneringer – i dette tilfælde den opkommende major i Krakow. Det er altså et spørgsmål om prioriteringer for tophold som Astralis.

Danskerne var rige på ambitioner, da de tilbage i april offentliggjorde, at de ikke ville deltage til ESL Cologne. De udmeldte, at de stræbede efter at vinde back to back majors. Derudover argumenterede spillerne for, at skemaet i forvejen var fyldt godt op, og at de af den årsag måtte være fraværende til den ellers berømte turnering.

Følgende hold vil derimod deltage ved ESL Cologne:


Trods manglende deltagelse på storskærmen ved ESL Cologne, kan holdets fans se frem til et meget velforberedt og ikke mindst kampklart Astralis ved den opkommende major i Krakow.

Skriv et svar