Arkivbillede

Astralis er finaleklar ved ECS Season 6 Finals

Astralis mødte tidligere i dag NiP, da de suveræne danskere bookede deres billet til finalen ved ECS Season 6 Finals.

Astralis gjorde deres del af arbejdet i forsøget på at stable en ren danskerfinale på benene i Arlington, da de slog svenske NiP 2-1. Første slag skulle stå på Astralis “hjemmebane”, Nuke.

Nuke:

De to hold tørnede indledningsvist sammen på Astralis map pickNuke. Danskerne er som bekendt ganske enkelt suveræne på Nuke. Astralis er igang med at skrive historie på Nuke. Et map, de har vundet på 24 gange i streg. Og sejr nummer 25 blev da også cementeret i sikker stil, da danskerne slog NiP 16-7. Astralis har dermed vundet 25 LAN-sejre i streg på Nuke.
Det er en enestående præstation i nyere CS:GO-historie.

Train:

Svenskerne skulle tage revanche på deres map pick, Train. Og det lykkedes koryfæholdet at tvinge Astralis ud i et tredje map. NiP formåede at holde Astralis i relativt kort snor det meste af mappet. REZ spillede rigtig godt med en ADR på 91.0, mens Dennis og f0rest leverede et par essentielle clutches.

Inferno:

NiP valgte overraskende at ban Overpass, hvilket betød, at decider mappet blev Inferno. Mon ikke svenskerne havde vetoet anderledes, hvis de var i stand til at være ligeså bagkloge som os. Det gik nemlig ikke svenskernes vej, tværtimod.

Astralis satte en tyk streg under deres 1. plads på HLTVs verdensrangliste og bookede billetterne med en sejr på 16-5. Både dev1ce, gla1ve og Magisk lukker Inferno med en ADR på over 100.

North møder MiBR lige om lidt i den anden semifinale. Den kan blandt andet ses hos DR3. Vi krydser fingre for et Danish Derby i finalen.

Skriv et svar