Foto: Adela Sznajder via DreamHack

Astralis holder Major-formen: Dominerer ECS og ESLPL

I dag er det præcis en måned siden Astralis vandt Majoren i London på overlegen vis – og de virker ikke til at have tabt fart overhovedet.

Skrevet af Johannes Kjems

Den 23. september, en måned siden i dag, kunne danske fans nyde synet af et totalt overlegen Astralis blive verdensmestre for anden gang – sammenlignet med den første Major-sejr i Atlanta i begyndelsen af 2017, var det uden for meget sved på panden denne gang.

Det virker ikke til at stjernerne imploderer foreløbigt. Astralis dominerer de to store online ligaer ECS Season 6 Europe og ESL Pro League Season 8 Europe.

I ESL Pro League har Astralis vundet 16 ud af 20 kampe, senest mod landsmændene fra OpTic Gaming, der mildest talt ikke fik et ben til jorden.

I ECS ser Astralis endnu mere frygtindgydende ud. 10 kampe, 10 sejre.

Astralis har altså vundet 26 ud af deres sidste 30 online-kampe.

Vigtigst bliver det næsten 2-3 november, hvor Astralis skal spille LAN igen, når de møder MiBR til BLAST Pro Series i København. Størstedelen af MiBR består nemlig af den tidligere SK-kerne, der tog trofæet med hjem til BLAST Pro Series i København sidste år. Det bliver en kamp for Astralis om at vise, at de stadig er de bedste, og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage hævn over brasilianerne og genvinde Royal Arena.

 

Skriv et svar