Billede via https://twitter.com/astralisgg

Astralis knuste NiP i ESL Pro League

Det var tydeligt at se, at Astralis-drengene var kommet for at vinde. Henover to maps tabte de nemlig kun 13 runder til svenske NiP. De viste desuden tempo fra start, hvor de lagde ud med otte sammenhængende runder på Dust2.

I anden halvleg var det dog de svenske drenge fra Ninjas in Pyjamas, der endte med at vinde pistol-runden. Det blev dog ikke til meget mere, end dette, eftersom Astralis dernæst formåede at vinde seks hurtige runde. Og det var det eneste, der skulle til, for at vinde første map.

Heller ikke på Train formåede svenskerne at få et ben til jorden. Igen lagde Astralis hårdt ud, hvilket faktisk resulterede i en føring på 12-3 ved halvleg. Den imponerende præstation blev lavet på deres CT-side, hvorfor det ikke var mange T-runder, der skulle vindes. Train endte de med at vinde med et resultat på 16-7.

Det betyder selvfølgelig, at de tog en 2-0-sejr hertil aften. Som følge af dette, har de nu en score på 4-1 i gruppespillet. Det har givet dem en andenplads, mens NiP må tage til takke med 7. plads, lige over FaZe, der i dag måtte se drømmen om at nå slutspillet forsvinde, da de tabte deres femte ESL-kamp i streg.

Alle Astralis-spillerne havde en rigtig god dag, men det var dog især Magisk og es3tag, der brillerede. De formåede at levere en K-D på hhv. 41-22 og 36-25 samt en rating på hhv. 1.46 og 1.32. Astralis’ næste kamp er mod fnatic, som de møder på fredag kl. 21:00.


Skriv et svar