Foto: RFRSH Entertainment

Astralis misser Zulu Award – bliver hyldet alligevel

I går blev det store Zulu Awards afholdt. Her var CS:GO-holdet Astralis nomineret til en pris som årets webstar. Men da aftenen var slut, var der ingen awards til verdens bedste CS:GO-hold.

I stedet gik prisen til X Factor-værten Sofie Linde og manden Joachim Ingversen. De fik prisen for at give et fabelagtigt indblik i deres liv på Instagram.

På scenen var Sofie Linde dog ikke sen til at anerkende Astralis’ store præstationer i 2018. Faktisk vurderede hun endda at de burde have vundet:

“Det er for vildt. Astralis skulle nok egentlig have vundet, og Rådhuset skylder pandekager, for de er faktisk verdensmestre. Men vi deler den med dem,” sagde Sofie Linde ifølge TV2.

Efterfølgende kunne Astralis dele et billede af mødet mellem Sofie Linde og Astralis-drengene, der altså gik tomhændet hjem fra Zulu Awards 2019.

Astralis får en ny chance for at nuppe en titel, når Majoren i Katowice går i gang senere på måneden. Majoren starter den 13. februar, men Astralis træder først ind i The New Legends Stage, der starter den 20. februar.

Skriv et svar