Foto: RFRSH Entertainment

Astralis’ nervepirrende spil i overtidsdrama

Verdens tredje bedste Counter-Strike spiller, Nicolau ”Dev1ce” beviste endnu en gang hvorfor han har fået den titel, da Astralis vandt anden gruppekamp ved ESL Pro League over det amerikanske hold, Team Liquid. 

Det var en intens kamp, hvor det danske og amerikanske hold skiftedes til at tage føringen. Efter kort tid, var det danske hold foran med 14-2, men så overtog Team Liquid føringen og sendte det hele ud i en dramatisk overtid på det første map. Det lykkedes dog Astralis at løbe afsted med sejren til sidst. 

Astralis – Team Liquid (2-0)

  •   Overpass: 19 – 17 
  •   Dust2: 19 – 15 
Imponerede holdkammerater 

Mens amerikanerne førte med 7- 1 på Overpass, kom Nicolai ”Dev1ce” på banen med et imponerende comeback, hvor han skød langt flere end de andre spillere med sine 76 kills i alt – noget som han også har fået stor ros for fra sine holdkammerater.

” Det hjalp os ret meget, at Nicolai skød 12 mænd på tre runder. Han spillede helt hjernedødt. Helt fantastisk. Og det er altid rart at blive båret en lille smule. Det var klart derfor, vi formåede at vinde i overtiden på Dust2. Det var ikke, fordi vi andre ikke gjorde nogle gode ting, men det er altid lækkert, når en holdkammerat spiller så godt,” fortæller ‘Dupreeh’ til TV2

Nicolai ”Dev1ce” var også selv overrasket over sin egen indsats, hvor det hele gik op i en højere enhed. ” Jeg fik det til at flyde i slutningen af den kamp. Jeg tror, mange kender følelsen af, at alt bare fungerer uden for meget eftertanke, skrev den 25-årige dansker efterfølgende på Twitter.

10. sejr i rækken 

Denne sejr var nemlig nr. 10 i rækken af sejre over det amerikanske hold, Team Liquid, og det kendetegner også et stærkt comeback efter et nederlag i første runde af turneringen, hvor de tabte til Evil Genuises.