Astralis og Heroic i bootcamp sammen. Foto: Twitter.

Astralis tester major-taktikkerne mod Heroic i nye træningslokaler

Heroic og Astralis har taget RFRSH’s lokaler i brug i forbindelse med træningen frem mod Majoren i Atlanta, hvor Astralis deltager.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

I den næst-kommende weekend vågner CS:GO-proscenen for alvor op efter en kort jule- og nytårspause, når ELEAGUE Majoren i Atlanta, USA, skal afgøres.

Bevares, der er WESG denne weekend, men set med danske briller er det ikke den mest interessante turnering.

Astralis deltager, og de praccer i øjeblikket mod Heroic i de to holds nye lokaler hos RFRSH Entertainment.

“Vi er superglade for træningsfaciliteterne. De ligger centralt i København, og vi kan pracce mod andre hold i den samme bygning. At vi møder andre hold fysisk betyder, at vi har efterfølgende gennemgang, og det er guld værd for os. Lige nu er faciliteterne spartanske, fordi vi står over for en ombygning. Men planerne for lokalerne her hos RFRSH er overdrevet fede. Vi får blandt andet vores eget lokale, som vi kan pracce i og sætte vores præg på,”  fortæller Lucas “gla1ve” Rossander fra Astralis til Esportsmagasinet.

Samme begejstring finder man hos Valdemar ‘valde’ Bjørn Vangså.

“Træningsfaciliteterne er ikke færdigbyggede. Selvom det ikke er 100 % optimalt lige nu, er det rart at have et sted, hvor vi kan sidde og spille i fred og ro og snakke med andre pro-hold. Samtidig er det sjovt at følge med i udviklingen i RFRSH’s lokaler; første gang, jeg var her, var der ikke engang støbt gulv endnu. Men planerne ser fede ud, og jeg er glad for, at vi nu har et sted, hvor vi kan have en hverdag, hvor vi sidder fysisk sammen som et hold. Det gør det nemmere for os at snakke sammen og rette fejl og taktikker,” siger han.

Artiklen fortsætter under reklamen…

I øjeblikket afprøver de to hold en række af Astralis’ taktikker forud for Majoren, og her giver Astralis en klar fordel fremfor at pracce mod andre hold, der også skal deltage ved Majoren.

“Valde” forklarer hvorfor:

“Astralis har brugt os som træningspartner op til majoren, hvor vi jo ikke selv deltager. Derfor fungerer vi som en sparringspartner, som de kan afprøve nye taktikker på, uden de bliver afsløret til andre majordeltagende hold. Vi praccer for at teste og lære nye ting og finpudse det eksisterende – ikke for at vinde. Derfor fører vi ikke statistik over, hvem der vinder hvilke maps,” siger han.

Selvom fokus har været på Astralis’ taktikker i denne omgang, så har Heroic ikke skruet ned for niveauet, og “gla1ve” har kun pæne ord at sige om sine træningspartnere.

“Vi har spillet meget lige op mod hinanden. Heroic er en god træningspartner, fordi vi har samme spillestil, og de tager det meget seriøst. Når vi spiller mod andre danske hold, spiller begge hold oftest, som om det er en officiel kamp. Heroic er ingen undtagelse, og de gør meget for at vinde,” siger han.

Billederne herunder bringes efter aftale med RFRSH.

Skriv et svar