For en gangs skyld var det ikke kun s1mple, der spillede godt for NaVi. Vejen mod førstepladsen var brolagt med teamwork og imponerende aktioner fra hele holdet. Foto: DreamHack

Astralis ude af ESL One Cologne: NaVi og BIG mødes i finalen

Der var lagt op til et verdensklasse opgør, da Astralis i går aftes skulle møde rivalerne fra Natus Vincere. Til trods for titlen som verdens bedste hold måtte Astralis se sig slået, og Natus Vincere møder i dag BIG i finalen.

Skrevet af Alexander Wilson

Der var lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, da Danmarks repræsentanter fra Astralis skulle møde Natus Vincere i semifinalen til ESL One Cologne 2018. Spændende blev det, men desværre til ukrainernes fordel, som spillede sig videre til finalen med cifrene 2-1.

Den anden semifinale stod mellem hjemmeholdet BIG og det stjernespækkede FaZe-mandskab. Her var FaZe spået en sikker sejr, men det skulle vise sig at være sværere end forventet for Finn “karrigan” Andersen og troppen, som måtte lade finalepladsen gå til BIG efter et 1-2 nederlag.

Hermed er BIG overraskende i finalen, hvor de skal møde Aleksandr “s1mple” Kostyliev og co., som må ses som værende favoritter til at hive guldet med hjem. Selvom Natus Vincere på forhånd spåes en sejr, kan det meget vel vise sig at blive en spændende finale, da kampen afgøres i en BO5 og BIG under hele turneringen har overrasket med gode resultater.

Herlighederne kan selvfølgelig opleves i selskab med JERN, rizc og ruggah, som igen går live på DR3, når klokken slår 15:45. Startskuddet til finalen lyder klokken 16:00.


En kommentar

Skriv et svar