'Xyp9x' anses for at være en af de klogeste clutch-spillere i CS:GO. Foto: RFRSH Entertainment

Astralis videre til finalen!

De danske drenge er nu klar til deres første store finale i 2018 efter en overbevisende sejr over fnatic ved DreamHack Master Marseille.

Astralis’ formkurve har været stigende i lang tid, men i eftermiddag stod de danske drenge over for årets sværeste styrkeprøve, da de mødte fnatic i semifinalen ved DreamHack Masters Marseille.

Det danske mandskab havde ikke overraskende valgt Overpass, der blev kampens første map.

Fnatic startede på T-siden, hvor de kom godt fra start, da de vandt pistolrunden. Der skulle dog mere til for at slå Astralis ud af kurs. Danskerne spiller godt over hele linjen, og de gode taktiske kald fra ’g1ave’ blev fulgt op af præcise skud.

Blandt andet her midt i første map, hvor ’Magisk’ viser overskud med to hurtigt kills, som ødelægger fnatics agressive taktik:

Det er tydeligt, at Astralis føler sig godt tilpas på Overpass. ’dev1ce’ viste også flere gange, at han er god med andet en AWP’en. Han lukker her Overpass til stillingen 16-5 efter en runde, hvor han tager fire kills:


fnatic forsøger at svare igen

Kampens andet map var Mirage. Det var her, at fnatic skulle forsøge at spille sig tilbage i kampen. Og Astralis fik kamp til stregen, da fnatic vandt runde efter runde i første halvdel af Mirage.

fnatic spiller en god CT-side og vinder første halvdel af Mirage 10-5. Men det var ikke nok til at holde Astralis tilbage. ‘Xyp9x’ tager en vigtig 1v2 clutch i 20. runde og sætter gang i momentum for Astralis:

Og ‘Xyp9x’ var ikke færdig med at dominere endnu:

Momentum var hermed vendt, og de danske drenge havde igen overtaget. Da der endelig kom kontakt ved stillingen 12-12, så Astralis sig ikke tilbage!

Danske Astralis vinder Mirage 16-12 og sikrer sig den samlede sejr over fnatic.

Tillykke til de danske drenge og held og lykke i finalen!

Skriv et svar