Foto: Astralis.gg Twitter

Astralis vinder ECS: dev1ce er MVP

Astralis har nu vundet deres fjerde ECS titel, dev1ce har vundet alle fire MVP titler for de vundne turneringer.

af Oliver Heide

Astralis viser igen, at de vil holde deres plads som verdens bedste hold, da de i nat slog Liquid 2-1 henover tre maps, efter at have tabt første map.

Astralis har vundet 50% af alle ECS turneringerne der har været hidtil, hvilket er enormt imponerende, og hvad der er endnu mere imponerende er, at de1vce har modtaget MVP i alle de vundne turneringer. Astralis er nemlig sejrsherrer over henholdsvis ECS sæson 2, sæson 5, sæson 7 og sæson 8.

Første map starter ud på de_vertigo, der overraskende nok var Liquids map pick, og her viste NAF helt vanvittig form, hvor han skyder 36 , og scorer en rating på 1.64 – hvilket var nok til at bære map pointet med hjem for Liquid.

Næste map var de_nuke, hvilket var Astralis’ map pick. Her kommet Liquid faktisk igen bedst fra start, og sikrer pistol runden og de næste to runder, afbrudt af to Astralis runder. Halvlegen bliver dog tæt, og står 8-7 til Liquid ved halvleg. Liquid viser igen god form fra start, og sikrer igen pistol runden og de næste to runder. Dog viser Astralis flot CT spil, og vinder de næste ni runder i streg, og lukker banen 16-11.

Sidste map var de_dust2, og her kører Astralis Liquid fuldstændig over i første halvleg, og vinder den 12-3. Liquid får dog samlet fem runder sammen på deres T side, men de kommer slet ikke rigtigt ind i kampen, og Astralis lukker og slukker serien 16-8, og er dermed vindere af ECS sæson 8.

Og det er altså igen dev1ce der løb med MVP’en, efter en helteagtig præstation med 29 kills og en rating på 1.89 på de_dust2.

Skriv et svar