Danskerne fra Astralis rykker atter videre i turneringen og kommer ét skridt tættere på trofæet. Foto: RFRSH Entertainment

Astralis vinder ESL Pro League Finals!

For kort tid siden kunne Lukas “gla1ve” Rossander og resten af Astralis løfte armene over hovedet, da de spillede sig til en 3-1 sejr over Team Liquid til ESL Pro League Finals og vandt 1,5 millioner.

Skrevet af Alexander Wilson

Klokken 20:20 begyndte finalen til ESL Pro League Finals i Dallas, som stod imellem hjemmeholdet Team Liquid og danskerne fra Astralis. Imens første map endte ud i en overlegen 16-1 sejr til Astralis, så skulle de tre andre maps vise sig at blive meget mere nervepirrende.

Selvom danskerne kørte Team Liquid overlegent over på første map Dust2, så blev de tre andre maps noget tættere. Andet map var Astralis’ map-pick, som udspillede sig på Nuke. Her fik Astralis kamp til stregen, men de formåede at lukke kampen med en kneben 16-14 sejr.

Derefter stod den på Mirage, som Team Liquid havde valgt. Her var kampen lige så tæt som forrige map, dog trak Team Liquid det længste strå og vandt 16-14. Næste map, som blev det afgørende, var Inferno. Det blev til et 10-5 resultat til Team Liquid ved halvlegen, men herefter fik Astralis fundet sit bedste spil frem, og formåede derfor at vinde 11 runder og vinde kampen 16-12.

Hermed er Astralis vinderne af ESL Pro League Finals Season 7 efter en nervepirrende finale, og de kan ikke nok med trofæet også tage hele 1,5 millioner med hjem i bagagen. Nogle af finalens highlights kan ses herunder.

 

Skriv et svar