Foto: RFRSH Entertainment

Astralis vinder titlen som Årets E-sportshold

E-sport har for alvor bidt sig fast i mainstreamkulturen, og det blev i går fejret med et stort awardshow i London.

Ved gårsdagens Esports Awards 2018 løb Astralis med prisen som Årets e-sportshold. I kategorien kæmpede danskerne ligeledes mod hold fra en række andre e-sportsdiscipliner og kan derfor bryste sig af bl.a. at have slået hold som det altdominerende Overwatch-mandskab London Spitfire, The International-vinderne fra OG, Fnatics League of Legends-hold samt CS:GO-ærkerivalerne fra NaVi, der alle var nomineret til prisen.

Dupreeh nomineret som årets spiller

Der var dog mulighed for at hente endnu en pris hjem til Danmark idet Peter ’Dupreeh’ Rasmussen var nomineret i kategorien Årets E-sportsudøver på PC.

Her blev det dog ikke overraskende den ukrainske dræbermaskine Oleksandr ‘s1mple’ Kostyliev, der løb med sejren, mens Nikola ‘NiKo’ Kovač fra FaZe løb med titlens som årets Runner Up.

Masser af awards

Der blev i løbet af hele aftenen uddelt massevis af awards. Cloud9’s imponerende paraplyorganisation løb med prisen som Årets E-sportsogranisation, mens at en lang række andre klubber og spillere kunne prale med andre priser. I videoen herunder kan ses et uddrag af gårsdagens prisvinderen.

GG WP

Skriv et svar