Dennis "Svenskeren" Johnsen og Søren "Bjergsen" Bjerg fra TSM. Foto: Riot.

Bedre anden dag for danskerne ved Worlds

Førstedagen af verdenmesterskaberne ved League of Legends var ikke god for danskerne, men det blev bedre i dag.

Skrevet af Miki Jørgensen

Fnatic, G2 og Cloud9 var alle i aktion i går med dårlige resultater til følge. Ingen af holdene med dansker repræsenteret lykkedes at vinde, men i dag var det anderledes.

Team SoloMid var de første danskere på scenen i Kina, og for de morgenfriske var det en neglebidder. Søren “Bjergsen” Bjerg og Dennis “Svenskeren” Johnson sad i næsten en time, inden de kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Flash Wolves fra Taiwan. Og det var især deres toplaner Kevin “Hauntzer” Yarnell, der sprudlede i kampen.

Med tre danskere på holdet skulle Fnatic kæmpe sig tilbage i håbet om en kvartfinale efter et uventet nederlag til Gigabyte Marines fra Vietnam. Men sådan skulle det ikke være. Efter 50 minutter kommer Martin “Rekkles” Larsson for langt frem og bliver fanget med fatale konsekvenser.

I går stod Nikolaj “Jensen” Jensen overfor dæmonkongen ham selv – Lee “Faker” Sang-hyeok. Det endte med et nederlag, men i dag fik danskeren revanche. Sammen med sit mandskab var de først til at ødelægge modstanderens nexus og vandt dermed over ahq e-Sports Club fra Taiwan.

Dagens andre kampen vandt Team WE over Misfits, Longzhu slog Gigabyte Marines og SKT T1 slog Edward Gaming efter et fantastisk comeback og et endnu bedre spil af Faker.

I morgen skal TSM, G2 og Cloud9 igen ind på Summoner’s Rift. TSM er de første igen, og vækkeuret skal sætte til klokken ni.