Credit: Shutterstock

Bedste Gaming oplevelse

Siden indeholder sponsoreret indhold.

Ved du hvad du skal kigge efter, når du skal finde et stabilt internet til en god gaming oplevelse? Der kan være mange faktorer at kigge efter, når man skal sikre en god forbindelse, så man undgår at lagge midt i et spil. Det er dog vigtigt at du gør op med dig selv, hvad dit behov for godt internet er. 

Antal brugere – fibernet?

Hvis I er mange der bruger internetforbindelsen på én gang, kan det være relevant at kigge efter en fibernetforbindelse, da denne ikke bliver svækket af, at flere er på. (Tjek om du kan få fibernet på din adresse her). Hvis du vælger en af de andre bredbåndstyper der findes på markedet, er der en hovedregel der siger, at bredbåndsforbindelsen bør have minimum 4-5 Mbit pr. enhed. Her er det vigtigt, at du også husker din telefon, dit tv og andet, som kan være koblet op på forbindelsen. 

Skal du have internet er det faktisk ikke hastigheden der er vigtigst, men din ping. Din ping forbedres dog, jo højere hastighed du har. Ping sørger for, at der er kort responstid, i forhold til din handling og selve udførelsen på skærmen, hvilket er ret relevant for alle gamere. Derfor anbefales det, at du har en hastighed på minimum 200-300 Mbit. Få billigt internet med høj hastighed her

Du bør undgå mobilt bredbånd

For at sikre en god gaming oplevelse bør du undgå mobilt bredbånd. Da mobilt bredbånd ikke sikrer en god hastighed, anbefales det derfor, at du altid bruger en forbindelse via kabler; kabler er også med til at forbedre din ping.

Godt gaming internet er kort sagt: (Læs vores uddybende guide her)

  • Internet med en hastighed på minimum 200 Mbit
  • Ikke mobilt bredbånd
  • Vælge fibernet, hvis der er mange enheder på samme netværk