Fremover vil XANTARES være at finde i BIG-trøjen. Foto: ESL via Twitch

BIG bænker nex: XANTARES overtager

Verdens 9. bedste hold, BIG, har netop offentliggjort en udskiftning, da Johannes “nex” Maget skal opereres og derfor overtager den tidligere Space Soldiers-spiller Ismailcan “XANTARES” Dörtkardeş pladsen.

Skrevet af Alexander Wilson

I går blev det offentliggjort, at XANTARES tilsluttede sig det tyske hold, BIG, som i øjeblikket er placeret som det 9. bedste hold i verden. I dag fandt vi ud af, hvilken plads han skal overtage, da nex, som har været med på holdet siden starten, netop er blevet bænket.

Det er efter sigende nex’ eget ønske at ryge en tur på bænken, da han skal gennemgå en operation i håndleddet. Det skriver Daniel Finkler, CEO i BIG, på organisationens hjemmeside.

Efter et meget turbulent og succesfuldt år 2018, vil vi nu sigte endnu højere i den kommende periode. Johannes “nex” Maget har i flere måneder døjet med smerte i håndleddet, som har påvirket hans præstation. Efter ESL Pro League Finals i Odense har vi sammen besluttet, at han skal til en professionel behandling i Berlin. Alle i BIG ønsker, at han hurtigt bliver rask igen, og vi vil give ham alt den støtte, han har brug for, indtil han er klar til at spille igen. Med Ismailcan “XANTARES” Dörtkardes har vi fået en af verdens bedste spillere med et fremragende talent, og han vil fremover være en permanent del af holdet. Velkommen til BIG, XANTARES!”

Med XANTARES som en fast del af mandskabet består holdet nu består af følgende spillere.

 Fatih gob b Dayik
 Ismailcan “XANTARES” Dörtkardes
 Johannes tabseN Wodarz
 Tizian tiziaN Feldbusch
 Owen smooya Butterfield