Spoiler: Få overblik over finalerne

SPOILER ALERT: Kvartfinalerne er blevet spillet, og vi ved nu, hvem der skal spille i semifinalerne. Kvartfinalerne og semifinalerne bød på en hel del store plays og spændende kampe. Vi giver dig overblikket her.

Opdateret klokken 03:31. 

OBS: Artiklen indeholder spoilers – hvis du ikke har set nogle af kampene, så bør du vente med at læse artiklen, til du har set det.

spoiler-ow

Lad os starte med semifinalerne.

Den første semifinale blev spillet mellem Rusland og Finland. De lagde ud på Dorado, hvor Rusland tog alle tre points med 37 sekunder tilbage efter et fuldstændig sindssygt hold. Finnerne slog igen, og med selv med en Taimou, der rammer headshot på halvdelen af sine skud, kunne de ikke slå russerne. Efter Dorado: Finland 0 – 1 Rusland.

Bagefter kom turen til Kings Row, hvor Finland startede i offensive. De havde dog meget svært ved at komme forbi især ShaDowBurns Genji. Unfixed var kampens oversete helt – flere gange linede han finnerne op og gjorde dem til et tag-selv-bord for kills. Da det blev russernes tur vandt de overtime, men viste tydelig klasseforskel. ShaDowBurn blev også udnævnt til kampens spiller.

Sverige – Sydkorea: Der var ikke nogen tvivl om, hvem favoritten i dette matchup var, men alligevel formåede svenskerne at give Sydkoreas landshold en smule modstand. På Route 66 kom Sydkorea foran, hvorefter de vandt overbevisende på Eichenwalde.

bracket

Kvartfinalerne:

Frankrig – Rusland: Frankrig gjorde mere modstand mod favoritten fra Rusland end forventet. Kampen var ikke så ensidet, som mange havde forventet, og Frankrig bed for alvor fra sig i første runde på Temple of Anubis, hvor Frankrig vandt.

På Eichenwalde fik russerne deres revanche. ShaDowBurn fandt sin gamle form frem og lavede de helt store spil. Men spillets fans valgte alligevel franske Kitty som kampens spiller, og hun gjorde det gennem hele spillet godt på Ana.

I den afgørende kamp skulle holdene duellere på Lijang Tower. Frankrig lagde godt ud, men endte med at tabe.

Frankrig 1 – 2 Rusland

Finland – Spanien: Verdens bedste hitscan sidder formentlig på Finlands hold og hedder Taimou. Hans McCree er måske verdens bedste, og hans holdkammerater er også i toppen på verdensplan. Allivevel kom de ikke sovende til noget mod Spanien.


Spanierne har overrasket ved denne turnering. Bromas har gjort det suverænt på DPS’en, imens spillere som Neptuno og Pescanova har været konsistente i deres spil. Spillet gik 1-1, og skulle afgøres på Lijang Tower.

Her tog den endelige sejr efter en ekstremt tæt kamp om det sidste point på Control Center.

Finland 2 – 1 Spanien

USA – Sydkorea: Publikum fik en forsmag på, hvordan en Overwatch-finale ser ud, når Hearthstone når sit fortjente niveau. Det skete, da storfavoritterne fra Sydkorea tog imod USA. Tairong og koreanerne mod Seagull og amerikanerne.

I første runde vandt Sydkorea overbevisende på Temple of Anubis, hvor USA ikke engang fik det første point. Herefter skiftede sceneriet til, og holdene tog på tur i det tyske.

På Eichenwalde holdte det en smule hårdere for sydkoreanerne, men de holdte USA på de sidste få meter.

USA 0 – 2 Sydkorea

Sverige – Kina: Kings Row udgjorde rammerne for den første kamp. Sverige tog alle tre points rimeligt overbevisende med lidt over 4 minutter tilbage. Da Kina selv skulle angribe gik det dog knap så godt. De nåede ikke engang til første point, og måtte bevise sit værd på Hanamura.

Sverige lagde dog hårdt ud, og tog første point med syv minutter igen. Med 5.50 igen vandt tog svenskerne det sidste point og satte kineserne under pres. Kineserne havde ikke helt ligeså let ved at tage point A og havde derfor kun omkring fire et halvt minut til at tage point B. Det var tæt på at lykkes med nogle store plays fra Pangges Reinhardt.

Det holdt dog ikke i længden, og kineserne måtte se sig slået med 2-0 

Dermed er det afgjort, hvem der skal spille om finalepladserne. Det bliver enten Rusland mod Sydkorea, imens Finland og Sverige mødes i et nordisk lokalopgør om 

Skriv et svar