Team Solo Mids League of Legends-hold. Foto: Fra Team Solo Mid.

Bjergsen og Svenskeren får mentaltræner til ny sæson

Team Solo Mid havde en svingende sæson i LCS NA Spring Split, hvor holdet først vågnede op i Playoffs og viste dets potentiale. Nu har TSM ansat en mentaltræner, som skal hjælpe spillerne resten af året.

Skrevet af Daniel Winther Pedersen – daniel@esm.dk

Den nye sæson i LCS League of Legends, Summer Split, står for døren, og holdene pudser de sidste ting af inden da.

Det amerikanske storhold Team Solo Mid, der har danske Bjergsen og Svenskeren på holdet, nøjes ikke blot med at pudse på in game-mekanismerne, de pudser også på spillernes hjerner.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

TSM har nemlig valgt at ansætte eSports-psykolog Weldon Green, som skal være en del af holdet resten af 2016.

Det skriver holdet i en pressemeddelelse.

Weldon Green er dog ikke et helt nyt ansigt for TSM-spillerne.

Han var også tilknyttet i nogle uger under Spring Split, hvor han holdt workshop med League of Legends-spillerne.

Ifølge meddelelsen skulle spillerne have givet så positiv respons på den workshop til holdejer Andy ‘Reginald’ Dinh, at Reginald har valgt at hive eSports-psykologen ind resten af året.

“Jeg ser virkelig frem til at have Weldon om bord med os for Summer Splittet. Jeg har meget tro på hans evner til at udvikle holdet og hjælpe dem med at spille så godt, som de kan. Alle os hos TSM er spændt på at se, hvad det vil give os at have ham hos os,” siger Reginald.

TSM har endda taget skridtet fuldt ud og ikke blot nøjes med at give Weldon Green et job – nej ham og hele hans familie bliver flyttet til et hus, der ligger tæt på TSM’s gamerhus i Los Angeles.

Reginald har allerede store tanker om Weldon Green og åbner døren for, at det kan blive et langt forhold mellem ham og TSM.

“Hvis dette split er en succes, vil vi integrere ham endnu mere ind i vores andre spiltitler, så han også der kan være med til at udvikle talent,” siger Reginald.

Weldon Green har også tidligere i år arbejdet med CLG og Team Liquid.

Kunne du være interesseret i at støtte Esportsmagasinet med 1 kr. pr. artikel, så vi kan tilknytte endnu en skribent? – Læs mere her.

Skriv et svar