Foto: Adela Sznajder, DreamHack via Flickr

BLAST Pro Series: “Det var en lang proces at få Semmler til at caste CS:GO igen!”

Det overraskede de fleste, da en gammel kending i form af Auguste “Semmler” Massonnat vendte tilbage til CS:GO i weekenden for at caste til BLAST Pro Series. Han var en stor personlighed i CS:GO, da han sammen med Anders Blume stod for at caste de fleste professionelle kampe blandt andet til Majors.

Skrevet af Alexander Wilson

Det kom som en stor overraskelse for mange, da det blev offentliggjort, at BLAST Pro Series havde hentet den velkendte Semmler ind for at caste nogle af kampene til BLAST Pro Series sammen med sin tidligere partner, Anders Blume, som han sammen med stiftede caster-holdet Room On Fire.

Det var dog ikke en nem opgave for BLAST Pro Series at få Semmler til at caste CS:GO ved deres event, eftersom han i slutningen af 2017 annoncerede, at han skiftede til at caste Overwatch på fuldtid for Blizzard.


Som det står ovenover, så tog det hele seks måneder for arrangørerne at få en aftale i hus med Semmler, som først skrev under på kontrakten en uge før eventens start. Det var dog en glad Semmler, der troppede op i Royal Arena og blev genforenet med Anders Blume og Jason “Moses” O’Toole.