Editorial image shot on a fullframe dslr.

BLAST Pro Series Global CS:GO

Sponsoreret indhold:

Blast Pro series Global CS:GO er en af de helt store CS:GO turneringer. Den består af 7 events, der bliver holdt rundt om i hele verdenen. Fra Los Angeles til Madrid, Miami og Lissabon, København, Moskva og Istanbul, samt den helt store finale, der i år afholdes i Bahrain. Det bliver mere og mere populært at bette på e-sport og vinde på det, specielt hvis man bruger bonuskoder som man kan finde på specielle websider.

Det er det første år, der har været så mange indledende turneringer inden finalen. Fra én event i 2017 til tre i 2018 og så hele syv vilde events i 2019. Her er danske Astralis et af de helt store – hvis ikke det største og stærkeste hold gennem tiden med tre sejre i RFRSH Entertainment Store Blast pro serie. Men de får kamp til stregen af FaZe Clan, NIP, Team Liquid, ENCE, SK Gaming og Natus Vincere, der også har sejre ved disse E-sport event i CS:GO.

Konkurrencen er ikke blevet mindre af at E-sporten er blevet større og har markant flere penge bag sig. Således har NIP, NRG, MIBR, Renegades de store modstandere i dette års Blast Pro series.

Den store BLAST Pro finale i Bahrain

Allerede i april kunne Blast Pro annoncere at finalen mellem de fire bedste hold kom til Bahrain. Så det bliver jul i år med noget af et december event. For 13.-14. december skal de fire bedste hold dyste om næsten 3.4 millioner kroner. Det er de fire bedste hold gennem de foregående seks turneringer, der dyster og efter den 6. event i Royal Arena i København stod det klart at de svenske upcoming Ninjas in Pyjamas skulle stå overfor FaZe Clan og Danske Astralis skulle dyste mod Team Liquid. Således ser programmet ud d. 12. december, når det hele løber af stabelen. Det bliver en intens kamp om en plads i finalen.

Er Danske Astralis favoritter

Med kun fire hold er der lagt op til en intens kamp om den store præmie. De er måske de fire stærkeste hold overhovedet lige nu. Derfor er det svært at spå om hvilket hold, der står øverst på skamlen. Astralis har ikke været så stabile som tidligere og der er ikke plads til udsving. De skal op imod team Liqiud som må siges at være en kendt modstander. Det hollandske hold har mange år på bagen, men holdet har næppe været stærkere end nu. Med flere amerikanere end det amerikanske hold FaZe Clan er de anført af nitr0. Nicholas Cannella har siden 2015 været en af de helt store oplevelser. Her har han sammen liGE Jonathan Jablonowski virkelig en duo man kunne regne med. De er sammen Stewie2K og canadiske Twistzz og NAF været en magtfaktor i CS:GO turneringer gennem de sidste mange år.

Det rent danske Astralis

Hvor de andre hold er blandede nationaliteter er Astralis rent dansk. Siden 2016 har de været en magtfaktor og måske det bedste hold indtil nu gennem tiden i CS:GO. Ingen har vundet som dem. Anført af legendariske Nicolai Reedtz – aka dev1ce og Lukas Rosander aka gla1ve og Andreas Højsleth bedre kendt som Xyp9x og med Dupreeh og Magisk, samt den danske træner Zonic bliver det nok ikke meget bedre. Det er danish dynamite på den gennemførte måde. For det er dansk hele vejen igennem.

Et yderligere kig på de indledende kampe

Ninjas in Pyjamas er et stærkt team og det bliver vildt at følge f0rest, REZ, Lekr0, Plopski og Twist i deres kamp. Det kunne være spændende med en klassisk nordisk kamp mellem de blå-gule svenskere og rød hvide danskere. Det bliver også spændende og den svenske træner Pita – Faruk Pita – der kom til i 2018 har et trick eller to i ærmet. De skal dog først forbi FaZe Clan for eventuelt at møde Astalis i finalen.

Det amerikanske hold der mest er kendt for deres game i Call of Duty er på alle måder internationalt. Med Norske Rain og svenske Olufmeister, samt Coldzera og NiKo plus det nye friske pust fra Letland – Broky er der virkelig tale om en stor mundfuld for NiP. De var i hvert fald klart de stærkeste ved det seneste arrangement og vandt sikkert i Royal Arena i november – med kun en tabt kamp. Så måske er amerikanerne de mest formstærke lige nu.

Så hvem vinder den helt store præmie i Bahrain – følg med fra den 12. til den 14. december. Hvem hepper du på?

Skriv et svar