Blast Pro Series er blandt de projekter, der får del i millionerne fra Erhvervsstyrelsen. Foto: Daniel Ránki

BLAST Pro Series vender tilbage til Danmark

I november sidste år lagde Royal Arena i København fundament for BLAST Pro Series, hvor nogle af verdens bedste hold var mødt op for at kæmpe om de 1,5 millioner kroner. I år vender eventen igen tilbage til Danmark.

Skrevet af Alexander Wilson

Den 24.-25. november sidste år var hold som SK, Astralis, FaZe og North troppet op i Royal Arena i København for at deltage i BLAST Pro Series. Her løb SK med sejren og hele 750.000 kroner, imens hjemmeholdet Astralis måtte tage til takke med en 2. plads og 300.000 kroner.

I år vender eventen tilbage til Danmark med samme store præmiepulje som sidste år på 1,5 millioner, når eventen har sin start den 2. november. Her har Astralis mulighed for revanche, da de allerede nu er inviteret som det første hold på listen.

Arrangørerne har i samme ombæring annonceret, at TV2 sender live på både TV2 Zulu og TV2 Play fra alle årets fire BLAST Pro Series events, som også indebærer eventen i Istanbul i slutningen af juni, hvor Astralis også vil være at finde.

Fra den 30. april kan du købe billetter til eventen i Royal Arena på ticketmaster.dk. Du kan dog allerede fra den 27. april købe billetter, hvis du har abonneret på ventelisten på eventens hjemmeside.

 

Skriv et svar