Blizzard har gjort det igen.

Blizzard har opdateret endnu en klassiker

Det er kun fire dage siden, at Diablo II blev patched. Tirsdag kom Blizzard så med endnu en opdatering – denne gang til Warcraft III.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Da Blizzard  i fredags sendte en opdatering afsted til Diablo II, så det igen blev muligt at spille den gamle klassiker på moderne styresystemer, var det et genialt træk. Mængden af goodwill, som det stunt har givet, kan næppe gøres op i kroner og øre.

Nu – under en uge senere – gør de det gudhjælpemig igen. Blizzard har nemlig netop smidt en patch afsted til Warcraft III, der skal forsøge at sparke endnu mere gang i det aldrende strategispil, der for mange står som en klassiker.

Den nye opdatering har stort set det samme indhold, som det var tilfældet med Diablo II opdateringen.

“Som med Diablo II åbner denne opdatering op for kompatibilitet med moderne styresystemer. Det er spændende at kunne tilføje lidt ekstra, til endnu et Blizzard spil, og vi takker jer for støtten og tålmodigheden, imens vi arbejder videre på flere af denne type opdateringer,” skriver udviklerne bag den nye opdatering.

Sidste år udtalte Blizzard, at de havde ansat folk til at arbejde på de gamle klassikere: Diablo II, Warcraft III og den første udgave af StarCraft, og det er formentligt dette projekt, som vi i denne periode ser resultaterne af.

Så hvem ved – måske kommer der en ny opdatering til StarCraft i næste uge?

Skriv et svar