25 år med Blizzard. Billede: BlizzCon stream

BlizzCon 2016: Vild fremtid for Blizzard-spil

I år er Blizzards 25 års jubilæum, og det har de for alvor markeret i åbningsceremonien på årets BlizzCon. Der kom flere store annonceringer fra talerstolen. Esportsmagasinet giver dig overblikket over fremtiden for Overwatch og Hearthstone her.

Af Emil Filtenborg

Der blev lavet et forsøg på at se tilbage på et halvt år med Overwatch, men videoen blev sjovt nok hacket af Sombra. Det udviklede sig til endnu en animated short, hvor Widowmaker og Reaer angriber Volskaya Industries, imens Sombar hacker sig ind og hjælper dem.

Sombras evner bliver stealth og teleport, og hendes er en SMG. Artwork ser ud til at være det samme, som man har set flere steder på internettet op til Sombras annoncering.

Kilde: Youtube

“She is a stealthy offensive infiltrator who can hack enemy abilities,” sagde Mike Morhaime fra talerstolen. Altså bliver hun som flere forventede en usynlig hacker.

Se Sombras Animated Short her

Der kommer ogå en arcade mode, hvor man kan spille på specielle maps, hvor vi blandt andet kommer til Antarktis. Det lyder koldt – og det er det også, for det er der, Mei arbejder.

I arcade vil der være flere forskellige game modes, blandt andet 1v1 og 3v3. Der er desuden et nyt skin til Genji, som man kun kan få ved at spille Heroes of the Storm.

Hearthstone får en ny expansion

Hearthstone får en ny expansion – Mean Streets of Gadgetzan. Der er tre familier, der ejer Gadgetzan. Den store tilføjelse til spillet er et tri class card – et kort priest, mage og warlock alle kan spille Blandt andet et 3 drop 2/2’er, der har “Battlecry: Discover a Mage, Priest or Warlock card.”

Det betyder, at priests f.eks. kan få fireballs. De tre classes kan også få et 4 mana 3/3-legendary kort, der kan lave et “custom spell”. Det fungerer ved, at man vælger mana costs og effects, og derefter konstruer et kort med 100 forskellige muligheder til forskellige situationer i spillet.

Det kan betyde, at der kommer et stort buff til priest, der længe har været udeblevet fra turneringer.

 

Skriv et svar