Blizzcon er altid noget af et tilløbsstykke. Foto: Shutterstock

Blizzcon er lige om hjørnet: Hvad kan vi forvente i år?

Vi prøver at samle op på rygter, leaks og drømmetænkning forud for Blizzcon.

af Peter Skjøtt Poulsen

Det legendariske spilfirma, Blizzard, afholder den 1-2 november deres årlige convention, hvor de inviterer os ind for at fejre og hylde alt, der er Blizzard. Sidste år var udmærket, men enormt skuffende på nogle områder. Heldigvis tegner det til, at Blizzcon i år bliver noget helt andet. Her er hvad vi forventer os af Blizzard i år.

World Of Warcraft

Først og fremmest regner man med offentliggørelsen af en ny World Of Warcraft expansion. Battle For Azeroth var en lige lovlig omdiskuteret udvidelse, og mange brød sig ikke om den. Flere fans er dog begyndt at varme op overfor den på grund af en række opdateringer, som langsomt har korrigeret udvidelsens værste skavanker. 

Derudover er der jo selvfølgelig det længe ventede World of warcraft Classic (eller Vanilla om man vil). Til Blizzcon vil det have været live i godt 2 måneder, så mon ikke vi kan forvente lidt nyheder om fremtiden for det, til den tid. Vi håber i hvert fald!

Sidst men ikke mindst er planen at Warcraft III: Reforged udkommer i år. Det forventes, at Blizzard annoncerer en udgivelsesdato, og måske endda en snak om remakes af de to første Warcraft spil. 

Hearthstone

Til alle strategispillerne derude, forventes der nye og spændende ting på Hearthstone-fronten. Den seneste udvidelse, Saviours Of Uldum har været ude i noget tid, og når Blizzcon rammer, kan man nok som minimum forvente nyheder om den tredje udvidelse, og måske endda en teaser for hvad det nye år bringer.

Overwatch og Heroes Of The Storm

Nyheder angående disse spil vil nok begrænse sig til det samme som det plejer at være: nye maps og nye heroes. Medmindre Blizzard selvfølgelig har en unik overraskelse, som tager alle på sengen.

Skriv et svar