gla1ve og resten af Astralis har indtil videre vist flotte takter med Magisk. Foto: Screenshot fra Audi-reklame

Astralis har fundet deres stand-in resten af året

Astralis har nu fundet den sidste spiller, der skal deltage med dem ved deres to sidste turneringer i 2017, og det blev ikke “dennis” på grund af ESL’s regler. I stedet vil man bruge norske “RUBINO”, der tidligere spillede for danske North.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Norske RUBINO er vant til at spille med danskere, da han tidligere var en del af North holdet inden, at han selv valgte at stoppe, og nu er han tilbage, men denne gang bliver det som stand-in for ingen ringere end Astralis, som han vil repræsentere resten af året.

Astralis fik derfor ikke lov til at spille med “dennis”, og de har i stedet valgt den garvede nordmand, der var en af de afgørende spillere i Norths indtog blandt verdenseliten, hvor de under Dignitas-organisationen vandt deres første store turnering, EPICENTER, i 2016.

Det meldte den danske organisation selv ud på Twitter for få timer siden:

Det betyder, at RUBINO vil være stand-in ved de kommende ESL Pro League LAN-finaler i Odense, mens han ligeledes drager med dansker-holdet til Mexico, når de skal til LAN-finalerne i ECS, deres sidste store turnering i 2017, lidt før jul.

Peter dupreeh Rasmussen
Andreas Xyp9x Højsleth
Lukas gla1ve Rossander
Markus Kjaerbye Kjærbye
Ruben RUBINO Villarroel

Danny zonic Sørensen (træner)

Nicolai device Reedtz (Indaktiv grundet sygdom)

 

Skriv et svar