Foto: esportsmagasinet.dk

Dansk rigmand investerer stort i dansk eSportsorganisation

Den tidligere bankdirektør i Saxo Bank, Lars Seier Christensen, investerer stort i dansk eSport.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Cykeldækkene hos Team Virtu Pro-Veloconcept er nærmest ikke blevet pumpet færdige, inden holdets nye storsponsor Lars Sejer Christensen, kaster sig ud i endnu en investering. Denne gang i eSport.

Omkring 30 repræsentanter fra den danske presse, var tirsdag middag samlet på Campus Vejle, hvor man finder en af landets mest omtalte Gymnasier blandt gamere. Her kan eleverne nemlig kombinere en studentereksamen med en målrettet træning og uddannelse indenfor eSport.

Lokationen var derfor velvalgt, da Lars Seier Christensen skulle annoncere sin nye investering i Tricked eSports.

“Jeg er temmelig sikker på, at vi indenfor kort tid vil se meget mere eSport på de traditionelle tv-stationer. Det er et marked, der omsætter for 5 mia. på verdensplan, så derfor er det oplagt for mig at gå ind i,” siger Lars Seier Christensen og fortsætter:

“Jeg har først og fremmest investeret i Tricked eSport for at blive klogere på e-sporten. Det er efterhånden umuligt at gå en tur eller sidde i et fly uden, at der sidder en fyr, og ser eSport eller selv spiller med. Når det lige blev Tricked Esport, er det fordi, Tricked Esport er den største e-sportsorganisation i Danmark, og de har en klar og ambitiøs forretningsplan. Tricked Esport skal være mere og andet end en sportsklub, men også en talentfabrik, og samarbejdet med Vejle Sportscollege har derfor været en vigtig faktor”, siger Lars Seier Christensen.

Det var Tricked eSport, der endte med at blive klubben, som Seier Capital smed penge efter, og det er der en ganske god grund til.

“Vi fik en gennemarbejdet og professionel henvendelse, og da de samtidig har samarbejdet med Campus Vejle, faldt valget på dem,” siger han.

Seier Capital investerer nu både i ishockey, cykling og eSport, og samarbejdet med Bjarne Riis kommer også til at have en afsmittende effekt på Tricked.

“Bjarne kommer til at arbejde med spilleren på samme måde, som han har gjort det med konventionelle sportsudøvere. Han har stor erfaring med teamwork, og det er i bund og grund det samme, om man spiller Counter-Strike eller kører cykelløb,” siger han.

Morten Høj Jensen, der er medstifter af Tricked eSport ser også stor muligheder i samarbejdet.

“Vi var på jagt efter en investor, og når en som Lars går ind i det, så er det både godt for vores organisation, men også for dansk eSport som helhed. Det vil også sende et signal om seriøsiteten i eSporten,” siger han.

 

 


2 kommentare

  1. Hvordan ved i han investerer stort? – Kender redaktionen det aktuelle beløb? Stort i forhold til hvad. Lidt malplaceret tillægsord

    • Hej Patrick.. Ja – jeg kender størrelsen på investeringen i runde tal, og det er et ret stort beløb i min optik, hvilket det med stor sandsynlighed ikke er i Lars Seiers øjne.
      Dette er selvfølgelig en ganske subjektiv vurdering fra min side, som jeg har valgt at tage med i overskriften. Det kan man mene om hvad man vil.
      Mvh Kasper