Foto: Dreamhack, Adela Sznajder.

BREAKING: Fragsters stopper på ubestemt tid ved årsskiftet

Fragsters har siden 2016 bygget sig op som organisation og sammen med Astralis er de den danske organisation, der har holdt længst på kernen af deres hold, hvilket har båret frugt.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Fragsters har efterhånden slået sig fast som en af Danmarks bedste hold og blandt de 30 bedste i verden, men ved årsskiftet vil holdet ikke længere besidde dette navn, da organisationen sætter alle deres aktiviteter på pause.

VPEsports kunne ligeledes tidligere i dag fortælle, at Fragsters-holdet var åbne for tilbud efter den 1. januar 2019, da de ikke havde forlænget med deres trofaste danske organisation.

Det unge talentfulde hold gik i sommers fuldtid, og det er ligeledes, hvad de går efter at fortsætte med ved deres nye organisation.

Læs også: Fragsters i gang med at gøre det umulige: “Jeg ville aldrig gøre det igen”

Ildsjælene bag Fragsters har offentliggjort det på deres Facebook, hvor et udpluk af deres udtalelse ses her:

“Drømmen om at skrive historien om et fundament, som kunne bære unge talenter og bidrage til deres rejse mod den professionelle scene lakker i denne omgang mod sit sidste kapitel, hvorfor Fragsters som organisation fortsat vil bestå, men med alle aktiviteter på ubestemt tid sat på pause,” lyder det i en pressemeddelelse fra Fragsters.

Hele udtalelsen kan læses lige her.