Philip "Aizy" Aistrup ser ud til at have fundet sig til rette efter tilføjelsen af Valde. Foto: Adela Sznajder, DreamHack via Flickr.

North overhaler Astralis på verdensranglisten

I kølvandet på deres sejr ved DreamHack Montreal har North netop overhalet Astralis på den officielle verdensrangliste lavet af HLTV, og dermed er de nu Danmarks bedste CS-hold.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Det går forrygende for North, der nu kan kalde sig selv for Danmarks bedste CS-hold, da de har overhalet Astralis på verdensranglisten.

Det hele kommer i efterspillet på flere events, hvor især North har gjort det prangende, mens Astralis ikke har leveret på samme måde, som de er kendt som.

DreamHack Masters Malmø var blandt andet en af de turneringer, hvor North viste, at de var stærkest af de to danske mandskaber. Her formåede de at gå hele vejen til finalen samt slå Gambit ud med en 2-0 score, hvilket var det hold, der slog Astralis ud.

Ligeledes har danske North netop vundet DreamHack Montreal, hvor de var favoritter, men stadig skal have cadeau for en flot præstation i form af at slå Cloud9 og Immortals med sikre cifre.

Udover dette er der ikke sket de store ændringer i toppen. Liquid har lige sneget sig ind på en 9. plads, mens danske Heroic går en plads tilbage til nummer 17 efter deres dårlige præstation ved ESG Mykonos.

Du kan se hele verdensranglisten lige her.

Skriv et svar