Skinbetting i Danmark kan meget snart være fortid

Spillemyndigheden har pålagt teleselskaberne at blokere for skinbettingsites.

Skrevet af Kasper Frank – kasper@esm.dk

Skinbetting i sin nuværende form kan meget snart være fortid i Danmark. Det erfarer Esportsmagasinet, efter at have talt med Jakob Willer, der er direktør i Teleindustrien, som er teleselskabernes branceorganisation. I følge Jakob Willer har Spillemyndigheden bedt Teleindustrien, der er om at blokere for alle gamblingsites, der bruger steam-login.

“Spillemyndigheden ønsker, at der skal blokeres for skinbetting sider, hvor man bruger Steam login. Vi har i Teleindustrien forståelse for, at man ønsker at håndhæve spilleloven, men vi ønsker, at det er en dommer, der tager stilling til eventuelle blokeringer,” siger Jakob Willer. 

Derfor har Teleindustrien indtil videre nægtet at blokere de pågældende sider.

“Vi skal sikre os, at det faktisk er omfattet af lovgivningen, at der skal blokeres for sider med skinbetting, selvom siderne ikke er på dansk, de ikke bruger dansk valuta, de ikke har dansk kundehåndtering eller modtager danske betalingskort. Jeg vil da heller ikke lægge skjul på, at jeg er noget bekymret for, hvor mange sider det potentielt kan handle om på globalt plan, hvis det eneste kriterie for blokering er, at det handler om skinbetting, og at man anvender et Steam login,” siger han.

Allerede d. 23. skal sagen behandles ved retten. 


Skriv et svar