CadiaN blev ramt af følelserne i interviewet efter kampen. Foto: Skærmbillede fra Twitch.

cadiaN fast mand i Heroic

cadiaN har været stand-in hos Heroic det seneste stykke tid, da han har været bænket i North, da JUGi ankom. Men fra dags dato er han nu officielt en del af Heroic.

af Oliver Heide

cadiaN blev tilføjet til Heroic som stand-in, da blameF tog turen til USA, for at spille med Complexity. Sammen med Heroic har cadiaN formået at score en 1.11 rating, og udover det, er Heroic ubesejret med en winrate på 100% , efter cadiaN blev tilføjet.

I de kun 10 maps de har spillet sammen, har cadiaN overtaget AWP rollen, hvilket ville frigøre es3tag fra den rolle. es3tag har svunget AWP’en siden NaToSaphiX blev fjernet fra Heroic.

cadiaN udtaler hans tanker omkring hans nye hold i et interview til HLTV.org

Jeg er super begejstret over at være en del af Heroic, og at blive en del af et hold med høje ambitioner, stort potentiale og meget dedikation. Jeg tror på vores fremtid er meget lys, og jeg er ærligt talt glad for at være tilbage som spiller.

cadiaN til HLTV.org

Snappi har også givet et par ord omkring tilføjelsen.

“Jeg har spillet sammen med Casper i flere kvalifikationer, og det har altid været en succes med ham ved min side. Jeg ser frem til at have ham som en permanent tilføjelse, og forhåbentligt kan vi holde vores winstreak.

Snappi til HLTV.org

Det nye Heroic lineup får deres debut til ESL Pro League, hvor de skal spille deres første kamp mod NiP. De er i gruppe C, der består af NiP, Sprout og det nye Vitality.

Heroic består nu af:

  • Snappi
  • stavn
  • es3tag
  • b0RUP
  • cadiaN
  • LOMME (Coach)

Skriv et svar