Foto: Adela Sznajder via DreamHack.

CadiaN: “North tilbyder alt, hvad vi skal bruge for at forbedre os”

North er et af de danske repræsentanter, der er taget til Ukraine, hvor StarSeries i-League Season 6 bliver afholdt. Her er den nyeste spiller, Casper “cadiaN” Møller, stillet op til et interview, hvor han blandt andet snakker om sit skifte til North.

Skrevet af Alexander Wilson

North har fået en god start ved StarSeries i-League Season 6, som i disse dage afvikles i Kiev i Ukraine. De vandt i går det danske derby, da de slog OpTic-mandskabet overlegent med en 16-7 sejr. Det betyder også, at de i aften brager sammen med amerikanske NRG.

Det nyeste skud på stammen er cadiaN, som for få uger siden blev præsenteret i North-lejren som erstatning for Mathias “MSL” Lauridsen. Han stillede i går op til et interview med StarLadder, hvor han fortalte lidt om, hvordan det er at være skiftet til North.

Jeg følte en smule hjemve. Selvfølgelig var det en af de større grunde til, at jeg ville tilbage til Danmark. Jeg savnede mine venner og familie, men det var egentlig ikke den største grund til at jeg valgte at joine North. North har sørget for en masse gode ting, som jeg værdsætter. Det er for eksempel, at vi har et sted, hvor vi kan mødes og træne sammen. De har en masse faciliteter, som jeg tror, der kan hjælpe med at få mig og resten af holdet til det næste niveau.“, fortæller Norths nye holdkaptajn til StarLadder.

North tilbyder blandt andet professionel hjælp fra en sportspsykolog, som kan hjælpe spillerne med at forstå de mindre detaljer, man kan forbedre sig på psykologisk. Derudover værdsætter cadiaN samarbejdet med de tidligere mTw-spillere, Alexander “ave” Holdt og Jonas “whimp” Svendsen, som agerer henholdsvis træner og sportsdirektør i North.

Vi arbejder blandt andet med en sportspsykolog. Derudover kan jeg virkelig godt lide vores coach, ave. Han er en stor mastermind fra Counter-Strike 1.6. Ligeledes er sportsdirektøren, whimp, et stort navn fra 1.6. De spillede sammen i mTw dengang. Så jeg tænker, at hele strukturen bag North er god, og jeg er virkelig glad for at have holdkammerater med så stort talent. Derudover bliver det selvfølgelig også nemmere at kommunikere på dansk.“, fortæller cadiaN.

Hele interviewet med cadiaN kan ses herunder. North møder i aften klokken 20:30 amerikanske NRG, når de skal kæmpe om at komme op på en 2-0 score i gruppespillet ved StarSeries i-League Season 6.