Traileren til Infinity Wards nye bearbejdning af Modern Warfare-serien er netop udkommet. Foto: Activision

Call of Duty er tilbage: Actionfyldt trailer præsenterer det nye Modern Warfare

Sidst på måneden udkommer det nyeste Call of Duty. I den forbindelse har udvikleren Infinity Ward udgivet en trailer, der skal sætte tonen frem mod lanceringen.

Titlen “Call of Duty: Modern Warfare” lyder måske bekendt, og det er med god grund.

I mange år var Modern Warfare-serien af Call of Duty spil en ustoppelig kugle, der gik direkte i gamernes hjerter hver november, når den nye udgave udkom.

Du kan se traileren her:

https://youtu.be/OGjUSyETd1U

Dette års Modern Warfare skriver sig dog ikke ind i den allerede etablerede mytologi. Spillet er nemlig et “soft reboot” af det første. Det vil mere konkret sige, at spillet vil arbejde med nogle af de samme temaer og mekanikker, som de allerede udgivne Modern Warfare-spil, men historien vil være en anden, ligesom udviklerne vil få den frihed, det kræves, hvis de skal støve Modern Warfare-konceptet af og puste nyt liv i Call of Duty.

Spillet udkommer 25. oktober på PC, PS4 og Xbox. 

Læs også

Nedsættelse af bøde – Bøder er ikke bare ærgerlige – de er også dyre – og kan dermed gøre et alvorligt indhug i den private økonomi, men det kan lade sig gøre at opnå nedsættelse af bøde.

Vejret DMI – Få de seneste vejrmeldinger direkte fra vejret DMI her.

Personfradrag – Det er forskelligt, hvilke skattefradrag, du har ret til, men et af dem alle automatisk har krav på er personfradrag, hvis de vel at mærke bor Danmark eller arbejder her i et omfang, der gør, at en betydelig del af deres indkomst kommer via Danmark.


Skriv et svar