Pimp er under opsyn i FPL og vil blive smidt ud, hvis ikke han forbedrer sig. Foto: DreamHack via Flickr.

Castere offentliggjort: Pimp og RizC skal med til Copenhagen Games

Copenhagen Games har offentliggjort deres team af castere, kommentatorer og eksperter, der sammen skal give seerne den bedst mulige CS:GO-oplevelse. Det seks mand store team består bl.a. af to danskere og en norsk CPH Games-veteran.

– Skrevet af William Demant

De fleste ved, hvordan et godt team af castere kan være med til at tage enhver match til ‘the next level’. Tidligere i år har Copenhagen Games annonceret en velvoksen præmiepulje på 100.000 $, og det er tydeligt at folkene bag turneringen har store ambitioner.

Det ser man også tydeligt, når man kigger på de castere, som turneringen netop har præsenteret til turneringens streams. I år kommer kommentatorteamet til at bestå af:

– Tom ‘TomBizz’ Bissmire (UK)
– Halvor ‘vENdetta’ Gulestøl (NO)
– Conner ‘Scrawny’ Girvan (CA)
– Simen ‘warclown’ Henriksen (NO)
– Niels ‘RizC’ Topp (DK)
– Jacob ‘Pimp’ Winneche (DK)

Kendte kommentatorer og danskerduo

Særligt iøjnefaldende er det, at turneringen er lykkedes med at tiltrække de rutinerede caster-profiler ’TomBizz’, ’vENdetta’ og ’Scrawny’, som har været med til at kommentere på nogle af verdens største streams.

Med danske øjne er det også interessant at se, at Copenhagen Games har fået Jacob ‘Pimp’ Winneche med på kommentatorholdet, hvor han får rig mulighed for at bruge sin dybdegående viden fra sin tid som professionel CS-spiller.

’Pimp’ får selskab af landsmanden Niels ‘RizC’ Topp, der har stor erfaring med at kommentere netop Copenhagen Games. I 2012 kommenterede han den allerførste udgave af turneringen sammen med norske Simen ‘warclown’ Henriksen, der i år får æren af at lede slaget gang som stream host.

Skriv et svar