Crossboarder-eSport åbner nu også op for en større LoL-turnering. Foto: CBE

CBE afholder stor dansk LoL-turnering med 75.000 kroner på højkant

En ny stor dansk turnering har set dagens lys, og det hele vil blive afholdt på et slot i Sønderborg for dem, der formår at kvalificere sig til LAN-turneringen.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Cross Boarder eSport opererer ikke blot inden for CS:GO, da de har annonceret, at de nu også vil afholde en større LoL-turnering.

Indtil videre er danske organisationer som Team Singularity, AaB Elite og Sørby eSport tilmeldt.

Men udenlandske organisationer har også fundet vej til tilmeldingslisten, hvor blandt andre tyske ALTERNATE og franske Team LDLC også vil være blandt de tilmeldte til kvalifikationen.

Selve turneringen foregår således, at alle hold skal kæmpe om at kvalificere til LAN-finalerne, hvorefter man får æren af at spille på et slot i Sønderborg, hvilket er turneringens lokation.

Præmiepuljen er på hele 75.000 danske kroner, hvor førstepladsen snupper over 50.000, så der er god grund til opmærksomheden fra nogle af de større internationale organisationer.

Kvalifikationsturneringen foregår i weekenden fra den 19.-20. august, og alle har mulighed for at tilmelde sig lige her.

Og der går heller ikke særlig lang tid til, at LAN-finalerne skydes i gang, da de allerede afvikles i starten af næste måned i form af den 6.-7. september.

Du kan læse meget mere om turneringen på Crossboarder eSports hjemmeside.

Skriv et svar