ChrisJ er overbevist om, at det er muligt at snyde på LAN i CS:GO. Foto: mousesports

ChrisJ: “Jeg er 100% sikker på, at du kan snyde, hvis du har en god nok koder”

Mousesports ligger lige nu nummer otte på verdensranglisten, og nu står en af deres spillere frem på stream og fortæller, at han er sikker på, at man kunne snyde på LAN, hvis man blot havde en god koder.

Skrevet af Emil Terkelsen – emil@esm.dk

Snyd er et debatteret emne på CS:GO-scenen, og en af de mest kendte skandaler omkring snyd er fra, da “KQLY” var en del af det franske Titan-hold tilbage i 2014, der var tilstede ved store turneringer heriblandt Majors, og som senere blev VAC-bannet.

Ligeledes bliver professionelle CS:GO-spillere dagligt anklaget for snyd, men det er dog næsten umuligt at tro på, hvis man har været tilstede ved events og stået bag dem.

“ChrisJ” fra mousesports tror dog alligevel, at det er muligt at snyde på LAN, det er blot et spørgsmål om at have en god nok koder til at lave det for en: “Jeg er 100 procent sikker på, at det er muligt at snyde”, fortæller mousesports-spilleren på sin stream.

Han nævner dog i forbindelse med udtalelsen, at han ikke tror på, at nogen af de professionelle CS:GO-spillere snyder lige nu.

Du kan se udtalelsen fra ChrisJ’s stream lige herunder:

Tror du, at snyd er udbredt blandt de professionelle i dag? Deltag i debatten på vores Facebook-side.

Skriv et svar