Cities Skylines

Cities Skylines er computerspillet til dig, der elsker at bygge, skabe og være kreativ. I Cities Skylines gælder det om at bygge sin helt egen by, udvide den og styre den. Spillet giver dig utallige muligheder for at udfordre dig selv.

Cities Skylines er nemlig langt fra slut, når du har bygget din by. For at styre byen skal du opkræve skatter, sætte forbrydere i fængsel, holde styr på lejeomkostninger og sørge for, at dine beboere nyder livet i byen. 

Et spil for alle

Cities Skylines er et spil for alle. De fleste vil elske at bygge en hel by op fra bunden, så den bliver lige præcis som ønsket. Fordi du selv bygger byen, kan du gøre spillet så nemt eller svært, som du ønsker. Du kan starte med at bygge en lille by, hvis du gerne vil have et overskueligt område at spille på.

Alternativt kan du bygge en storby, hvis du vil udfordre dig selv. Det smarte ved Cities Skylines er, at du løbende kan udvide byen og udfordre dig selv. Cities Skylines kan være så nemt og udfordrende, som du ønsker det. Du vil med garanti nyde mange sjove timer foran skærmen, når du først får installeret Cities Skylines.

Uanede muligheder

I din nye by kan du ikke blot bygge de huse, du altid har drømt om. Du kan også bygge parker, zoologiske haver, universiteter, tv-stationer og fabrikker. Hvis du vil spille under pres, kan du beskytte din by mod naturkatastrofer.

Når naturkatastrofen rammer, er du nødt til at tænke hurtigt, hvis du vil redde byen. Hvis du derimod bedre kan lide at spille et roligt spil med fokus på at bygge en by op, kan du også vælge det. Der findes hele 15 tilkøbspakker, som kan gøre din spilleoplevelse endnu sjovere. Uanset hvordan du ønsker at styre din by, kan det lade sig gøre med Cities Skylines.

Spil på PC eller Mac

Hvis Cities Skylines lyder som noget for dig, kan du allerede installere det i dag. Spillet findes både til PC og Mac, så uanset hvilken computer du har, kan du snart spille. Det er blevet nemmere end nogensinde før at starte på et nyt computerspil. Du behøver nemlig hverken at troppe op i en fysisk butik eller vente på, at posten leverer spillet fra en internetbutik.

Du kan købe en kode på nettet allerede i dag og komme i gang med at bygge din by om et kort øjeblik. Der er ingen grund til at vente, hvis du har mod på at designe en by fra bunden. Med Cities Skylines kan du kreere den verden, som du altid har drømt om at bygge.


Skriv et svar